Керозин

Концептот Lexus LF-CC

Компанијата Лекус неодамна ги објави првите рендер фотографии и информации за својот најнов концепт кој ќе има светска премиера во Париз на 27-ми септември.

Благодарение на видео снимката можете да ја погледнете надворешноста и внатрешноста на овој концепт.

 

Напиши коментар