Керозин

McLaren X-1, автомобил во само еден примерок

Ова е автомобил кој McLaren го направи по специјална нарачка на еден свој клиент. Нормално, тие не сакаа да го кажат неговото име, но се сложија да ги покажат фотографиите од автомобилот кој го има само во еден примерок.

Ова е една интересна галерија за вљубениците во добрите спортски автомобили:

Напиши коментар