Prison brake

Мистериозната кула во Русија

Највисоките напуштени згради во светот

3.  Мистериозната кула некаде во Русија – 300 метри

Следната кулата е една од највисоките напуштени згради во Русија …и тоа е отприлика се што знаеме за тоа.

Дефинитивно личи на ТВ или радио кула, а некој без вртоглавица успеал да се искачи на врвот и да направи неколку интересни снимки.

Напиши коментар