Керозин

Најскапите автомобили во светот

Покрај тоа што се скапи овие автомобили се и многу ретки, па парите не се единствена гаранција дека ќе можете да ги добиете.

Најскапите автомобили се произведуваат во ограничен број, а често и за однапред познат купувач.

Во фотогалеријата во продолжение погледнете ги едни од  најскапите автомобили во светот:

Maybach Exelero, 8.000.000 $

Bugatti Veyron Supersport, 2.600.000 $

Ferrari 599XX, 2.000.000 $

Koenigsegg Agera R Carbon-Fiber, 1.981.000 $

Pagani Zonda Cinque Roadster, 1.850.000 $

Zenvo ST1, 1.800.000 $

Lamborghini Reventon, 1.600.000 $

 

 

Напиши коментар