Керозин

Најспорото Ферари

Спортски автомобил на човечки погон дизајниран од австрискиот уметник Hannes Langeder. Најспорото Ферари во светот е опремено со 11 брзински менувач, лед осветлувачки систем, еко пријателски, а моментално е на продажба за 1.2 милиони фунти.

Автомобилот се движи со тоа што луѓето управуваат со педали. Можеби ќе се изненадите, но ова е новата генерација возила.

Напиши коментар