Prison brake

Нови детали од тајната воена база “Областа 51”

10-те најважни откритија на “National Geographic” во 2011 година

1. Откриени детали од тајната воена база “Областа ​​51″

На сликата се гледа прототип на шпионски авион А-12, кој се подготвува за радарско тестирање во доцните ’50-ти години. Деталите за истражување во текот на Студената војна во оваа база на податоци наводно не постои, сепак, денес полека излегува на виделина, вклучувајќи и некои никогаш не објавени фотографии од остатоците на авионите.

Напиши коментар