Prison brake

Ова е најголемиот крокодил

10-те најважни откритија на “National Geographic” во 2011 година

4. Фатен најголемиот крокодил во светот

Фатен по три недели лов на Филипините, морскиот крокодил долг 6,4 метри тежок  1.075 килограми би можел да биде најголемиот крокодил фатен некогаш.


Напиши коментар