Керозин

Супер автмобил за на копно и за на вода

Watercar Phyton е најбрзото амфибиско возило. Тоа може да се движи по должината на вода до 95 км на час, и на копно, оди 0-95 во 4,5 секунди. Цената е 170.000 $. Питон е нарачано амфибиско возило, користи алуминиум Corvette LS моторот на копно. Проверете го видеото. Тоа е фантастично!

Напиши коментар