Керозин

Луксузниот Lamborgini Urus

Представен како концепт пред скоро една година , Urus конечно доби зелено светло за продукција…

Шефот на Audi, Rupert Stadler изјавил дека Urus, ги исполнил сите неопходни услови за сериско производство.

Како што е веќе познато Urus ќе го поддржува истата платформа на која е конструиран и Audi Q7, како и Porsche Cayenne. Моторот ќе биде V12 со 600 коњски снаги.

LUKSUZNI LAMBORGHINI URUS

LUKSUZNI LAMBORGHINI URUS

LUKSUZNI LAMBORGHINI URUS

LUKSUZNI LAMBORGHINI URUS

LUKSUZNI LAMBORGHINI URUS

LUKSUZNI LAMBORGHINI URUS

 

Напиши коментар