← НАЗАД НА БОЗА

Само за љубителите на Mercedes

Само за љубителите на Mercedes
772 Читања

Љубители на луксузни автомобили, особено оние кои преферираат Mercedes Benz, ова е совршено место за Вас…

Дали сте слушнале за Mercedes House која се наоѓа во Големиот салон во самото срце на Брисел? За оние кои не слушнале, ова е метото кое мора да го посетите. Иако оваа дестинација приоритет има на своите автомобили, постојат и други делови во кои можете да уживате и поради кои сигурно повторно ќе се вратите. Тука се наоѓа атрактивна продавница, современи изложби, класична музика, џез концерти, како и деловен центар, а исто така и Resto-Bar WY кој го води Мишелин готвач Барт де Потер. Дизајниран е од страна на белгискиот дизајнер Franky Claeys, а на прв поглед ќе видите и почувствувате нверојатана елеганција и софистицираност, што е синоним за имиџот на брендот Mercedes, кога зборуваме за нивните автомобили.

1

23

4

5

6

8

8

9

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk