Керозин

2013 ASTON MARTIN DB9 COUPE

Понудата на компанијата Aston Martin ќе биде поинаква во 2013. година…

Моделот Virage нема повеќе да се произведува, а DB9 ќе се редизајнира, со цел да завземе што подобро место на пазарот.

Од компанијата најавуваат дека предниот дел од моделот DB9 ќе подсетува на Virage, со нова хауба, заоблена решетка, заден браник и со многу поголеми спојлери. Новиот модел доаѓа со Brembo Carbon керамички Matrix дискови (CCM), кои се видливо полесни во однос на предходните модели. Од компанијата истакнуваат дека инсталирале значајно поголем вентил за довод на гориво за разлика од порано. Јакиот мотор овозможува 517кс и 620нм.

2013 ASTON MARTIN DB9 COUPE

2013 ASTON MARTIN DB9 COUPE

2013 ASTON MARTIN DB9 COUPE

2013 ASTON MARTIN DB9 COUPE

2013 ASTON MARTIN DB9 COUPE

2013 ASTON MARTIN DB9 COUPE

2013 ASTON MARTIN DB9 COUPE

2013 ASTON MARTIN DB9 COUPE

2013 ASTON MARTIN DB9 COUPE

2013 ASTON MARTIN DB9 COUPE

2013 ASTON MARTIN DB9 COUPE

2013 ASTON MARTIN DB9 COUPE

 

 

Напиши коментар