Керозин

ALPINA B6 GRAN COUPE

Постојат компании кои се занимаваат со средување на BMW моделот, а постои и Алпина која е блиска со BMW, па нивните модели излегуваат од иста производна лента…

Откако во последниот месец лансираа два модели, X3 дизел XD3 BiTurbo I F30, серија 3, B3 BiTurbo, Алпина се почна да го развива моделот 650i Gran Cupe, кој ќе се вика B6 BiTurbo Gran Coupe.

ALPINA B6 GRAN COUPE

ALPINA B6 GRAN COUPE

ALPINA B6 GRAN COUPE

ALPINA B6 GRAN COUPE

ALPINA B6 GRAN COUPE

ALPINA B6 GRAN COUPE

 

Напиши коментар