Керозин

Битката на најдобрите! Кој е најбрз?

Секој мечтае да има еден од овие четири автомобили: Lamborghini Aventador, Lexus LFA, McLaren MP4-12C или Bugatti Veyron. Секој од нив чини цело богатство и сосема заслужено го добиле епитетот „супер-автомобил“.

Производителите на овие коли се гордеат со нив бидејќи се нивните најдобри модели – ексклузивни, неповторливи, недостижни. Секоја од нив е со ненадмината машина, располага со огромна моќ и поставен до овие коли секој друг автомобил за кој ќе се сетите изгледа…обично.

Но која од четирите неверојатни коли е најбрза?  Во видеото што следува застануваат еден до друг гигантите  Lexus LFA, McLaren MP4-12C, Lamborghini Aventador и Bugatti Veyron.  Кој ќе победи? Видете сами!

Напиши коментар