Керозин

BMW Концепт M4 купе: Четворка со М печат

Неодамна по промоцијата на серијата четири, БМВ ја претстави и нивната најмоќна и најексклузивна верзија, но за жал засега само како концепт. Тоа е веќе стандардна процедура на баварскиот произведувач кој обично прво ги промовира студиските модели, но исто така добро е познато дека сериските модели не се разликуваат многу од концептот, ни визуелно, ни технички. Сосема новата ознака М4 за среќа не значи дека култната М3 се гаси, туку дека веќе нема да постои во купе и кабриолет верзија.

Foto: BMW

Foto: BMW

Foto: BMW

http://www.youtube.com/watch?v=SiXx_KvkyGY

Напиши коментар