Керозин

Infiniti го представи Q30 концептот

Infiniti ги објави првите фотографии од својот нов концептен модел кој премиерно ќе настапи на претстоечкиот франкфуртски авто салон…

Ќе го најваи доаѓањето на новиот компактен модел кој првенствено ќе биде наменет за привлекување на помладите купувачи на овој јапонски премиум бренд… Q30 со своите димензии е сличен на Ауди Q3.

INFINITI PREDSTAVIO Q30 KONCEPT

INFINITI PREDSTAVIO Q30 KONCEPT

INFINITI PREDSTAVIO Q30 KONCEPT

 

Напиши коментар