Керозин

Кросовер Maserati Kuba

Дизајнерот Андреј Трофимчук кој работи за Масерати најпосле ни го претстави кросоверот наречен Куба. Да ве потсетиме дека германскиот производител Масерати има купе, кабриолет, но до сега немале кросовер. Одлично изгледа, проверете!

 

Напиши коментар