Керозин

Lotus Exige S – Кабрио

Уште минатата година се зборуваше за доаѓањето на кабриолет верзијата на Lotus Exige S…

Тој новитет сега е и службено откриен.

Освен помалиот кров, Lotus Exige S e десет килограми полесен од купето.

LOTUS EXIGE S KABRIO

LOTUS EXIGE S KABRIO

LOTUS EXIGE S KABRIO

LOTUS EXIGE S KABRIO

LOTUS EXIGE S KABRIO

Напиши коментар