Керозин

Луксузниот Emirates A380

Кога зборуваме за луксузен начин на летање, Emirates Airlanes повторно покажаа нешто најдобро…

Нивниот А380 ги прекрши сите правила во обезбедување во некои од најдобрите услуги во текот на летото. Приватни апартмни, прва класа спа тушеви, wi-fi, удобни кревети, осветлување се само некои елементи од нивната неприкосновена слава. За оние кои немале можност да го доживеат најдоброто од Емиратите, Google Street дава можност да го погледнете овој моќен амбиент.

ZAVIRITE U LUKSUZNI EMIRATES A380

ZAVIRITE U LUKSUZNI EMIRATES A380

ZAVIRITE U LUKSUZNI EMIRATES A380

ZAVIRITE U LUKSUZNI EMIRATES A380

ZAVIRITE U LUKSUZNI EMIRATES A380

ZAVIRITE U LUKSUZNI EMIRATES A380

ZAVIRITE U LUKSUZNI EMIRATES A380

ZAVIRITE U LUKSUZNI EMIRATES A380

 

Напиши коментар