← НАЗАД НА БОЗА

Mercedes S класа кабрио

Mercedes S класа кабрио
623 Читања

Не е баш тајна дека Mercedes-Benz планира кабриолет верзија на новата S класа, но сега е тоа и официјално потврдено.

Моделот ќе биде заснован на на S-Class Coupe концептот кој е прикажан на Франкфуртскиот саем овој месец.

Овој модел ќе се најде во продажба на почетоткот на 2014 во Европа, а кабриолетот се очекува една година подоцна.

Mercedes-Benz S класа кабриолет ќе има платнен кров и ќе биде во понуда со twin-turbo V8 и V12 мотори.

MERCEDES POTVRDIO S KLASU KABRIO

MERCEDES POTVRDIO S KLASU KABRIO

MERCEDES POTVRDIO S KLASU KABRIO

MERCEDES POTVRDIO S KLASU KABRIO

MERCEDES POTVRDIO S KLASU KABRIO

MERCEDES POTVRDIO S KLASU KABRIO

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk