Керозин

Најевтините кабриолети

Нема поубаво од тоа да е лето, а ти да возиш кабриолет додека топлиот воздух ти дува во лице. Летото веќе е тука, но ни недостига уште вистинскиот кабрилот на достапна цена.

Производителите имаат широка гама од превозни средства. Ви ги нудиме најефтините варијанти:

Smart ForТwo Cabrio – 13 985 евра

Fiat 500C  – 14 100 евра

 

Renault Wind – 17 200 евра

Citroën DS3 Cabrio – 17 790 евра

Peugeot 207CC – 19 850

Mini One Cabrio – 21 050 евра

VW Beetle Cabrio – 21 350 е

Mazda MX-5 – 22 950 е

Mini – 22 600е

VW Golf Cabrio – 24 175 е

Cascada Opel – 25 945е

Renault Mégane CC – 28 090 е

Peugeot 308 CC – 29 400 е

118i BMW – за 29 950 е

Audi TT Cabrio – 32 700е

BMW Z4 – 33 950е

Nissan 370Z Roadster – 35 900 е

Напиши коментар