Керозин

Најскапиот мотор на светот

Овој најскап мотор на светот е позлатен за да може да го собори Гинесовиот светски рекорд…

Моторорите владеат со патот, не само кога испуштаат зуци, туку и кога имаат вискока цена. Последниот мотор кој е крунисан со титулата најскап, е дизајниран од страна на Tarhan Telli. Тежок е 315 килограми. Овој мотор има 1801цц мотор и 125 коњски снаги. Обликуван е од листови на жолто и бело злато.

NAJSKUPLJI MOTOCIKL NA SVETU

NAJSKUPLJI MOTOCIKL NA SVETU

NAJSKUPLJI MOTOCIKL NA SVETU

NAJSKUPLJI MOTOCIKL NA SVETU

NAJSKUPLJI MOTOCIKL NA SVETU

NAJSKUPLJI MOTOCIKL NA SVETU

NAJSKUPLJI MOTOCIKL NA SVETU

NAJSKUPLJI MOTOCIKL NA SVETU

 

Напиши коментар