Керозин

Новиот 2014 VIPER TA

Сакајќи да ги задоволат ентузијастите со длабок џеб, Chrysler групата и SRT моделот формално ја представиле новата ограничена серија 2014 Viper TA…

Само 33 примероци од TA моделот ќе бидат направени и продадени во третиот квартал од оваа година, сите со специјална TA Orange боја, која е развиена за овој модел, кој се заснива на Viper на кој му се додадени перформанси и подобро управување.

NOVI 2014 VIPER TA

NOVI 2014 VIPER TA

NOVI 2014 VIPER TA

NOVI 2014 VIPER TA

NOVI 2014 VIPER TA

 

Напиши коментар