Керозин

Новиот Harley Davidson Sportster Iron 883

Ова специјално издание на серијата Sportster Iron 883 е наменето за оние кои ја сакаат брзата вожња. Минијатурната школка и малите спојлери прават убав контраст на спуштените ретровизори.

Новиот модел на овој мотор ќе се најде во продажба само на Апенинскиот полуостров.

NOVI HARLEY DAVIDSON SPORTSTER IRON 883

NOVI HARLEY DAVIDSON SPORTSTER IRON 883

NOVI HARLEY DAVIDSON SPORTSTER IRON 883

NOVI HARLEY DAVIDSON SPORTSTER IRON 883

NOVI HARLEY DAVIDSON SPORTSTER IRON 883

NOVI HARLEY DAVIDSON SPORTSTER IRON 883

NOVI HARLEY DAVIDSON SPORTSTER IRON 883

NOVI HARLEY DAVIDSON SPORTSTER IRON 883

 

Напиши коментар