Керозин

ONLY NOW СУПЕРЈАХТА

Долга 33.9 метри, оваа фантастична суперјахта Only Now лансирана е во август минатата година од страна на Tansu Yachts…

Импресивниот екстериер на оваа јахта, со својот дрвен труп и острата суперструктура ја редефинира целата индустрија на јахти.

Надворешноста на оваа суперјахта можеби предизвикува агрсивност, но нејзината внатрешност е навистина пријателски настроена.

Може да ви обезбеди не пристојни туку екстремно високи перформанси, додека крстари со брзина од 22 чвора.

ONLY NOW SUPERJAHTA

ONLY NOW SUPERJAHTA

ONLY NOW SUPERJAHTA

ONLY NOW SUPERJAHTA

ONLY NOW SUPERJAHTA

ONLY NOW SUPERJAHTA

ONLY NOW SUPERJAHTA

ONLY NOW SUPERJAHTA

ONLY NOW SUPERJAHTA

ONLY NOW SUPERJAHTA

ONLY NOW SUPERJAHTA

ONLY NOW SUPERJAHTA

ONLY NOW SUPERJAHTA

ONLY NOW SUPERJAHTA

ONLY NOW SUPERJAHTA

ONLY NOW SUPERJAHTA

ONLY NOW SUPERJAHTA

ONLY NOW SUPERJAHTA

 

Напиши коментар