← НАЗАД НА БОЗА

Паметно возило

Паметно возило
630 Читања

Pierpaolo Lazzarini создаде фотуристички водена џет капсула, која може да собере четири лица во својата комплетно опремена внатрешност. Во ентериерот се видливи нежни детали, а и екстреиерот не е далеку од тоа. Се чини дека транспортот со ова превозно средство ќе биде навистина незаборавен.

Оваа капсула е произведена во Иаталија. Има моќен мотор и шасија направена од плексиглас и нерѓосувачки челик.

PAMETNO VODENO VOZILO

PAMETNO VODENO VOZILO

PAMETNO VODENO VOZILO

PAMETNO VODENO VOZILO

PAMETNO VODENO VOZILO

PAMETNO VODENO VOZILO

PAMETNO VODENO VOZILO

PAMETNO VODENO VOZILO

PAMETNO VODENO VOZILO

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk