Керозин

Picchio Brod – Луксузен катамаран

Кристијан Гранде е еден од најмладите признати дизајнери на јахти во светот, кој проектирал повеќе од 70 јахти за 20 години работење.

Неговиот најнов проект – “Picchio Brod” е единствен и високоиновативен катамаран. Ова модерно плутачко острово одразува нов, модерен стил во дизајнирањето на јахти кој зрачи со современи решенија, кои се посветени на опуштениот и рекреативен живот. Оваа јахта доаѓа во пакет со целиот спектар на додатоци кои се во совршена хармонија со естетиката на јахтата.

Најзначајниот додаток кој доаѓа со оваа јахта е мини глисерот кој е ексклузивен во поглед на дизајнот и стилот.

Овој луксузен катамаран е во состојба да смести до 8 гости во две одвоени ВИП кабини како и кабина за деца. Кабината на главната палуба има стаклен под од под креветот, пространа бања и канцелариски простор. Максималната брзина е 19 kts а просечната брзина на крстарењето 12kts.

PICCHIO BROD – LUKSUZNI KATAMARAN

PICCHIO BROD – LUKSUZNI KATAMARAN

PICCHIO BROD – LUKSUZNI KATAMARAN

PICCHIO BROD – LUKSUZNI KATAMARAN

 

 

Напиши коментар