Керозин

Porsche го представи новиот 911 турбо

Новиот модел доаѓа со широк спектар на унапредувања, нов систем на погон на сите тркала, адаптирана аеродинамика, LED фарови и турбо мотор со 552кс во турбо S верзија.

Естетски, новиот 911 Turbo e поширок отколку што беше за 28мм, кој најчесто се гледа на задниот дел на автомобилот.

Во внатрешноста се гледа класичен 911 амбиент со повеќе простор, благодарение на новите димензии на автомобилот. Моделот S доаѓа со ексклузивен ентериер во црна и Carrera црвена боја.

И двата модели доаѓаат во Европа во септември 2013 година со цените во Германија од 162, 055 евра за основниот Turbo модел до Turbo S што ќе биде околу 195, 256 евра.

PORSCHE PREDSTAVIO NOVI 911 TURBO

PORSCHE PREDSTAVIO NOVI 911 TURBO

PORSCHE PREDSTAVIO NOVI 911 TURBO

PORSCHE PREDSTAVIO NOVI 911 TURBO

PORSCHE PREDSTAVIO NOVI 911 TURBO

PORSCHE PREDSTAVIO NOVI 911 TURBO

 

Напиши коментар