Керозин

Приватниот авион на Тони Блер

Иако поседува повеќе домови и има приход во износ поголем од 20 милиони фунти годишно, Тони Блер изјави дека не е заинтересиран да биде дел од богатата елита…

Сепак, тој беше виден во луксузен приватен авион со кој патува низ светот, и тоа по цена од 11.000 долари на час. Тој вели дека изнајмувањето на приватните авиони е нормална потреба и работа и смета дека тоа не го издвојува од светот на обичните луѓе.  Авионот кој тој го изнајмува, Bombardier Global Express може да прими 19 патници, а е во сопственост на мистериозен бизнисмен.

Овој беспрекорен авион има удобен и луксузен дел за седење, гурманска кујна и посебен дел за спиење.

PRIVATNI AVION TONI BLERA

PRIVATNI AVION TONI BLERA

PRIVATNI AVION TONI BLERA

PRIVATNI AVION TONI BLERA

 

Напиши коментар