Керозин

Royal Huisman Pumula

Royal Huisman, ендо од најпрочуените холандски бродоградилишта, лансираше едрилица под името “Pumula” 2012, која на своето прво патување во текот на летото пловеше према Норвешка додека во зимата во правец на Карибите, патувајќи со брзина од 12,000 наутички милји и издржувајќи екстремно различни температури. Оваа исклучителна јахта е долга 37 метри.

“Pumula” е едно од оние пловила кои ја изразуваат слободата, не преку својата големина туку преку својот дизајн, бои и удобност.

ROYAL HUISMAN PUMULA

ROYAL HUISMAN PUMULA

ROYAL HUISMAN PUMULA

ROYAL HUISMAN PUMULA

ROYAL HUISMAN PUMULA

ROYAL HUISMAN PUMULA

ROYAL HUISMAN PUMULA

ROYAL HUISMAN PUMULA

ROYAL HUISMAN PUMULA

ROYAL HUISMAN PUMULA

ROYAL HUISMAN PUMULA

ROYAL HUISMAN PUMULA

ROYAL HUISMAN PUMULA

ROYAL HUISMAN PUMULA

ROYAL HUISMAN PUMULA

ROYAL HUISMAN PUMULA

 

Напиши коментар