Керозин

Слушнете го звукот на McLaren P1

McLaren P1 се најавува како наследник на моделот McLaren F1 кој ќе го освои светот на автоиндустријата, а судејќи според перформансите, тоа и не е далеку од вистината.

http://www.youtube.com/watch?v=BQ98b2Nn-lA&feature=player_embedded

Напиши коментар