← НАЗАД НА БОЗА

Среќник: Погодил кош од половината на теренот и заработил 100.000 евра!

Среќник: Погодил кош од половината на теренот и заработил 100.000 евра!
483 Читања

ПАРИЗ – Еден гледач заработил 100.000 евра на кошаркарскиот “Ол-стар” натпревар во Франција.

Тој на полувремето добил можност да се обиде да постигне кош од половината на теренот и во таа прилика да заработи 100.000 евра. Тој го сторил тоа и погодил од прв пат.

Погледнете го видеото:

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk