Керозин

Суперјахта Mystic

Оваа Mystik Суперјахта, на која очигледно можете да и се восхитувате, е добитничка на многу награди за дизајн…

На сите свои патници им дава чувство на луксуз и комфор. Направена е по мерка уште во 2010. година во Турција. Во моментов се продава за 18.6 милиони долари, а во неа можат да се сместат до 10 гости во пет различни кабини како и осум членови на екипажот. Во потполност е опремена со намештај потпишан од Ralph Lauren, уреди од брендот Miele, навигациони уреди Furuno и Swarovski кристално осветлување.

Кога станува збор за перформансите, ја покренуваат два MTU мотори, кои можат да осигураат брзина на крстарење од 13 чворови.

MYSTIC SUPERJAHTA

MYSTIC SUPERJAHTA

MYSTIC SUPERJAHTA

MYSTIC SUPERJAHTA

MYSTIC SUPERJAHTA

MYSTIC SUPERJAHTA

MYSTIC SUPERJAHTA

MYSTIC SUPERJAHTA

MYSTIC SUPERJAHTA

MYSTIC SUPERJAHTA

MYSTIC SUPERJAHTA

MYSTIC SUPERJAHTA

 

Напиши коментар