Керозин

Уникатен проект – Black Mist Ferrari 458 Italia

Автомобилот претрпел целосна промена благодарение на бодикитот од   Novitec Rosso, нов преден и заден спојлер и дифузер. Дефинитивно дизајнерите од SR Auto Group ја надоградиле работата на колегите од Ферари на еден уникатен начин.

Project Black Mist Ferrari 458 Italia by SR Auto Group

Project Black Mist Ferrari 458 Italia by SR Auto Group (3)

Project Black Mist Ferrari 458 Italia by SR Auto Group (1)

 

Напиши коментар