Керозин

Вистински Бетмобил од KIA

За да е сосема реално автомобилот оди заедно со костим на Бетмен во багажникот.

Автомобилот е модифицирана верзија на  Kia Optima SX и е произведен само еден примерок.

Ова е само првиот од цела серија од осум автомобили инспирирани од супер херои. Останатите се очекуваат наскоро и ќе бидат посветени на Супермен, Аквамен, Вондервоман, Флеш и др анимирани херои.

 

Напиши коментар