Керозин

Најсекси автомобил според Плеј Бој

И покрај тоа што Плеј Бој секогаш избира најсекси женско тело, односно жена, сега тоа го направи и за автомобилите. Погледнете кои според нив се најсекси автомобили за 2014.

Chevrolet Korveta Stingray

03-2014-chevrolet-corvette-stingray-detroit-opt

Најблиски следбеници – Aston Martin, SRT Viper, Porsche Cayman

Mercedes CLA250

2014-mercedes-benz-cla-250---05

Најблиски следбеници – Cadillac CTS, Audi RS 7, Mazda 3

 Honda Accord Hybrid

2014-honda-accord-phev-fd

Најблиски следбеници – BMW i3, Tesla Model S, Chevrolet Cruze

 Range Rover Sport

range

Најблиски следбеници – BMW X5, Subaru Forester

Напиши коментар