← НАЗАД НА БОЗА

Ајде сите на Twerk, да растресеме газиња!

Се собрале група тинејџери и си ги тресат газињата. Нова мода на Ју Тјуб видеа во која главно играњето е со доминанти движења и тресења на задникот, правење шпаги и превртување по подот.

Имаме ли ние македонски Twerk?

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk