Prison brake

Ако ја споредиме жената со…. :)

Што е разликата помеѓу мечка и жена?
– Мечката веднаш те јаде, а жената цел живот.

Која е разликата помеѓу микробранова и жена?
– Микробрановата запира кога ќе ја отвориш вратата.

Која е разликата помеѓу жена со ПМС и пит бул?
– Карминот.

Која е разликата помеѓу куче и жена?
– Нема разлика, и двајцата те гледаат како да те разбираат!

Што е сличноста помеѓу печена кокошка и исончана женска?
– И кај двете белото месо е најслатко.

А која е разликата помеѓу глупавите и паметните мажи?

– Глупавите мажи кажуваат вицови за жените, а паметните спијат со нив.

Која е разликата помеѓу жена и љубовница?
– Околу 30 килограми.

Која е разликата помеѓу ураганите и жените?
– Само името. Кога ќе дојдат и двете се влажни и топли, а кога си одат носат со себе куќи, автомобили…

Која е разликата помеѓу жена и терорист?
– Со терористот може да се преговара.

Која е разликата помеѓу жената и ракијата?
– Ракијата е подобра кога е домашна и стара, а жената кога е туѓа и млада!

 

 

Напиши коментар