Prison brake

Ако отворите врата во Сибир, еве што ќе ви се случи!

Додека во некои земји нестрпливо се очекуваат првите снегулки, во други земји зимата е во полн ек.

Ако жителите на Сибир се на нешто навикнати, тоа е ладната и долга зима. Температурите од -38 степени, кои кај нас би предизвикале инстант смрзнување, таму се секојдневие.

Во денешното видео еден жител на сибирскиот град Сургут, демонстрираше што се случува кога на таа температура ќе го отвори прозорот на само 5 секунди. Погледнете…

Напиши коментар