Ова е прекрасна колекција венчаници со кои ќе се ве потсети  на ноќното ѕвездено небо.

Убаво и шармантно со својата таинствена наметка ќе се обидат невестите пак да ве заведат и да ви го земат срцето.

Самата свадба е вечната љубов на младите, а кога ќе се испреплете со уабвиот стил на облеката го добива тоа што сите гопосакуваат!

 

 

 

alberta-ferretti-bridal-2015-lace-wedding-dress-flutter-sleeves-antares alberta-ferretti-bridal-2015-lace-wedding-dress-flutter-sleeves-antares-back-view alberta-ferretti-bridal-2015-strapless-wedding-dress-cassiopeia-crumbcatcher-neckline alberta-ferretti-bridal-2015-strapless-wedding-dress-lace-cape-altair-back-view-train alberta-ferretti-bridal-2015-strapless-wedding-dress-lace-cape-altair-front-view-train alberta-ferretti-wedding-dresses-2015-adhara-bridal-gown-floral-sash alberta-ferretti-wedding-dresses-2015-adhara-bridal-gown-floral-sash-side-view

Напиши коментар