Prison brake

Анти геј реклама која стана хит

Немаме никакви предрасуди спрема сексуалната определба, меѓутоа ќе ја забележиме и рекламава.

Се работи за анти геј реклама која треба да ја погледнете.

Коалиција на луѓе чии животи се уништени секој пат кога луѓето се третираат еднакво, снимила комерцијална анти геј реклама која станала вистински хит.

Нејзини автор е комичарот Брендон Мулер.

 

Напиши коментар