Сите знаеме како се забавуваат и колку пари се вртат во источниот дел од полутопката, а посебно во земјите богати со нафта. Дубаи пак е посебно позната по скапите полициски автомобили, со што би ги стигнале ваквите ѕверови ко од видеото.

Токму поради оваа причина можеш да видиш се повеќе и повеќе жедни мотори, како и голем број на егзотика од автомобилскиот свет. Еве како распуштените милионери се забавуваат во викендите со своите луксузни автомобили како што се McLaren P1 и Lamborghini Super Trofeo Stradale.

 

Напиши коментар