Bridal

BHLDN со пролетна грчка колекција за 2014

Нема нешто поубаво од нежност и романтика.
Тоа што треба да го пофалиме во новата BHLDN колекција е што тимот на овој дизајнерски бренд, се сетил романтиката да ја долови близу морињата на грција да го внесе шармот на морската сол

Нежни фустани со бисерна бела боја се тоа што ќе го видите по сликите. Со воодушевување ви презентираме нешто од што можеби ќе најдете избор како ваша опција за свадбената прослава.

Декорирани со бисери и накит го доловиле моментот кој посакувале – совршеност!

 

bhldn-wedding-dresses-spring-2014-snowflake-gown-flutter-sleeves bhldn-bridal-spring-2014-cactus-flower-short-shift-wedding-dress-sleeves bhldn-bridal-spring-2014-rena-lace-wedding-dress-sleeves bhldn-bridal-spring-2014-tia-sleeveless-wedding-dress-embellished-straps bhldn-spring-2014-onyx-sleeveless-wedding-dress bhldn-spring-2014-sian-sleeveless-wedding-dress bhldn-wedding-dresses-spring-2014-blythe-cap-sleeve-gown bhldn-wedding-dresses-spring-2014-gemma-strapless-gown bhldn-wedding-dresses-spring-2014-ruth-sleeveless-draped-gown

Напиши коментар