Prison brake

Бразилците имаат најдобри скриени камери

Бразилците се креативни и знаат како да не насмеат. Порно глумица, манекенка и танчерка, Виви Фернандез, со скриена камера одглуми девојка на која ѝ треба помош да пренесе огледало.

Облечена во кратка мини сукња и со помош на рефлексијата на огледалот им го разубавуваше денот на момците кои ѝ помогнаа.

 

Напиши коментар