← НАЗАД НА БОЗА

Хонда растура и кај Моторите

Хонда растура и кај Моторите
1439 Читања

Во Осака Хонда претстави 2 нови мотори. NM4-01 модел е црното чудовиште додека, нејзиниот бел колега е наречен NM4-02. Во овој мотор се вклучени странични кутии на задните тркала од двете страни кои се многу корисни.

NM4s го движи 745cc двоцилиндричен мотор, позрзан со Dual Clutch Transmission што му помага на возачот да бира помеѓу автоматски и мануелен начин на управување.

Тоа што сака овој јапонскиот производител на автомобили да постигне е да привлече поширока публика со моторите, со тоа што презентира “машина способна за преминување на традиционалните модели на 2 тркала.

Honda-Unveils-Two-Japanimation-Motorcycles-01 Honda-Unveils-Two-Japanimation-Motorcycles-05

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk