Prison brake

Импресивна воена парада во Тајланд

Погледнете ја импресивната таи воената парада во домино стил.

Величенствената армиска единица оддржа перформанс со фенси потези и синхронизирани движења за време на Денот на армијата во Тајланд. Сигурни сме дека во Скопје вакво нешто до сега немате видено. Уживајте 🙂

Напиши коментар