Prison brake

Како реагираме ако некој доживее ерекција во теретана

Жените имаа интересни гримаси, па дури и се срамат доколку видат како некој доживува ерекција и тоа во теретана.

Видеово е урнебесно, со тоа што наместо стариов чичко, можеле да стават младо згодно момче кое дополнително би внело шарм во самата скриена камера.

Како и да е, интересно и забавно 🙂

 

Напиши коментар