Prison brake

Како се станува пеперуга?

Од гасеница до пеперуга.

Гасеницата била долга околу еден сантиметар, а поради тоа што во зградата каде што живеела девојката е забрането да се чуваат мачки и кучиња, таа одлучила да го задржи и да го нарече Џон. Новото милениче се хранело со листови, а секој ден станувало поголемо и поголемо.

Погледнете ја оваа неверојатна трансформација:

 

16 17 18 19 20 21 22 23 24 2526

Напиши коментар