Prison brake

Како сурово да си го разбудите саканиот :)

Животните, а посебно кучињата и мачките се дел од секојдневниот наш живот. Има толку многу интересни видеа со нив, што никогаш не е доволно и никогаш не е лошо да погледнеме и нешто ново.

Се работи за утринско будење, во кое Хаската занесена во играта со газдарицата, упорно го буди мажот.

Погледнете и расположете се 🙂

 

Напиши коментар