← НАЗАД НА БОЗА

Казна што секој би ја посакал!

Казна што секој би ја посакал!
589 Читања

Питер е преправен во работник на паркинг сервис. Тој намерно им ставаше казни за погрешно паркирање, чии сопственици на автомобилите се во близина или внатре во своето возило, а тој само им се извинува и си оди.

Потоа, измамените граѓани ги отвораат ковертите и внатре ги очекува „имајте убав ден“ 🙂 

Е ова е казна што секој би ја посакал.

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk