← НАЗАД НА БОЗА

Кога пајакот ќе проба да земе Ламборџини

Кога пајакот ќе проба да земе Ламборџини
612 Читања

Луѓето од пајак служата се измачија со еден бел автомобил, а изгледа дека повеќечасовната борба, скапото Ламборџини ја плати со гребнатинка. Погледнете:

Звучи едноставно, но изведбата може да биде и повеќе од комплицирана, бидејќи возилото не смее да биде оштетено. Ситуацијата е уште полоша кога се работи за автомобил со поинакви димензии од обичните, понизок, поширок и да не заборавиме – многу скап Lamborghini Gallardo.

 

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk